Nyheter

Väl värt att offra tv-kvällen för

Tio år äldre än de flesta och utan diverse hårdrocksattribut men ändå – jag var på Swing och tittade på tre bra demoband förra helgen.
Nyheter • Publicerad 19 januari 2008

Cirka 400 personer kom och det blev en kul kväll. Everett Parker underhöll i cafédelen. Leopard Ladys spelade ösig 80-tals rock. Punk Rock Unit 69 gjorde sin sista spelning och Egonaut visade prov på något som blir riktigt intressant framöver. Samtliga verkade nöjda med sina gig och de flesta i publiken fick säkert utlopp för sina rockiga lustar.

Swing är på gång och lovar fler rockkvällar med såväl kända som okända band. En sak återstår dock – att vi över 30 hittar ut. Jag vet – vi orkar inte så ofta numer och ja, man är inte människa på två, tre dagar efter en ordenlig fest men faktum är att upplevelsen av lokala band av denna kaliber är värda att offra både mysbyxor och tv:n för någon gång ibland. Jag ser fram emot vårens livekvällar.

Catalina Bruna
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.