Annons
Nyheter

Vi blir försökspersonerna!

Nyheter • Publicerad 10 juni 2010

Ja, i dag på seneftermiddagen var det så dags för första besöket på dagis. Joel tyckte att det var spännande! Båda killarna lekte och verkade tycka att det var kul med alla nya saker.

Vi är tydligen först in på detta dagis efter sommaren och eftersom dagiset har börjat med en ny inskolningsmetodik är vi först ut med att vara försökspersoner. När Jonathan och Julia började på dagis höll vi på att skola in under 2 veckor och vi fick öva oss att lämna barnen korta stunder. Nu ska vi vara med under 3 dagar och sedan lämna direkt. Det kan säkert vara poäng med att ha det på detta nya sätt också, jag får återkomma och berätta! Det som är positivt är att man som förälder får en mycket bra inblick i verksamheten, samt vad som händer, när, på dagis. Barnen ska väl också känna sig trygga då de vet att min mamma eller pappa har vilat med mig här, så det är nog okej!

Ja, eftersom vi hade två avdelningar att bekanta oss med så hade jag fullt sjå med att hålla ordning på vilken avdelning jag ställt väskan på, eller killarnas kepsar och skor... Ja, man vill ju inte verka vimsig... Ja, till sist var vi tvugna att åka hem, eftersom Jacob höll på att förpesta hela dagis med en otäck lukt... Inga extrablöjor hade jag med mig. Men, vi åkte alla därifrån med en bra känsla. Det här kommer bli bra!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons