Annons
Nyheter

Syskon, på gott och ont!

Nyheter • Publicerad 9 januari 2009

Vissa dagar tillbringar våra stora barn all tid tillsammans, vissa andra skyr de varandra som pesten. Ibland har det nog med vilket utbud som står till buds, men visst är det skönt de dagar då allt klaffar.

Det är förhoppningen att det skall fungera bra socialt med Joel och bebisen också, men säker kan man ju aldrig vara. Däremot är det så många av våra kompisar som har tre barn. Oftast är det några fler år till nummer tre, vilket gör att detta syskon ofta får lite mer ensambarnkänsla. Inget fel med det, men eftersom jag är uppväxt utan syskon har jag en stark längtan att mina barn ska få känna samhörigheten av att växa upp med någorlunda lika gamla syskon. Därav tror jag beslutet kom att vi skulle skaffa fyra barn, i stället för tre, som kanske är något mer vanligt...

Annons

Ett par bekanta till oss har precis fått sitt fjärde barn. Pappan sa att det här har vi tänkt på länge, det är liksom ett jämnt antal, och på något sätt känns det bra. Det viktiga är väl att var och en får göra precis så som det känns bäst för var och en!

Önskar alla en trevlig helg!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons