Nyheter

Som i en saga!

Nyheter • Publicerad 21 december 2009

Visst är det som en saga... Kunde barnens jullov börjat bättre? Snö och kallt. Äntligen kan barnen faktiskt använda sig av alla vinterleksaker! Barnen har väl varit lite si och så med att frivilligt vara ute denna höst,då det knappt har gjort annat än att regna... Men nu, så vill de knappt komma in... Ofta är de ett helt gäng ute och har kul flera timmar för att sedan vilja komma in och kanske fika eller äta något. Ett angenämnt problem. Hoppas vädret håller i sig!

Annars är vi nog ganska klara. Vi stressar inte bara för att det är jul, vi hinner det vi hinner och det andra får vara. Jag vill inte sitta där helt slut på julaftonskväll, bara för att man har halvt om halvt jobbat ihjäl sig. Jag tycker det är viktigt att man har ork över för det som är så trevligt med julen, nämligen att hinna träffa och umgås med sina vänner och sina egna familjemedlemmar! Så stressa ner i den mån ni kan och börja njuta av lite julefrid!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.