Annons
Nyheter

På besök i "det riktiga livet"?

Nyheter • Publicerad 23 mars 2010

En relativt lugn helg har passerat hemma hos oss. Vi har påskpyntat och smågrejat. Det som är skönt med att ta fram påskpyntet är att man inte har så mycket, så det är fort gjort, och man vet att våren är på väg!!! En promenad i det sköna lördagsvädret intygade verkligen attt våren är snart här! Underbart!

Jag prövade på det "riktiga livet" förra veckan, dvs jag jobbade hela veckan. Vi hade ordnat med barnvakt då det behövdes. Sedan var Hans tvungen att åka bort, och farmor som skulle passat barnen blev krasslig, men vi drog i lite nödlinor, så allt ordnade sig ändå. Jag gillar att jobba, eftersom jag tycker att jag har ett toppenjobb. Denna gången var jag inte på min egen skola, vilket var lite spännande. Alltid kul att se hur det fungerar på andra ställen! Hur som helst, allt flöt på bra och jag vet att allt kommer funka i höst då allvaret drar i gång på riktigt. Jag älskar att vara hemma med småkillarna, men jag ska försöka få båda bitarna, gå ner lite i arbetstid och ändå komma ut och arbeta, som jag gillar. Tror att det löser sig.

Men först ska jag njuta av en härlig vår!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons