Annons
Nyheter

Nu vet jag, vi hade tur!

Nyheter • Publicerad 22 mars 2011

Ja, härom dagen undrade jag om vi hade tur eller inte och nu vet jag svaret: Vi hade tur! Nu har vi otur! Efter en mycket lyckad, men intensiv försäljningshelg skulle jag bära upp en låda på vinden. Jag höll på att tappa lådan, försökte dumt nog att fånga lådan igen... Fick hela lådans tyngd på lillfingret. Jag kände direkt att det här kändes inte bra... Hade ont som bare den hela natten... På förmiddagen gick jag från jobbet bara för att kolla fingret hos doktorn för säkerhets skull... Fick direktremiss till röntgen där de konstaterade att fingret var brutet! Efter 5 tmmar på akuten var jag gipsad och klar!

I dag var det vissa svårigheter att skriva på tavlan på jobbet, eftersom det givetvis var högerhanden jag skadat! Så nu har jag ett stort paket i fyra veckor... Eleverna bar mina grejer och var dock hur omtänksamma som helst, så det ska nog gå bra.

Hans ringde och sa att bilen pajat! Alla bilens lampor blinkade och hela bilen vibrerade. Vi fick en automatlåda som lånebil, lämpligt för mig nu. Annars blir det teamwork här hemma, vi får traska och gå, och de stora barnen får hjälpa mig vid lämning och hämtning. Ja, så kan det gå!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons