Nyheter

Nu har vi jul här i vårt hus...

Nyheter • Publicerad 15 december 2009

Helgen tillbringade vi i stugan. Där är det mysigt även på vintern, men så klart bäst på sommaren. Tomten kom med Sjöräddningsbåten och delade ut godispåsar till alla barn. Denna tomte tyckte Joel bättre om, tror det var för att han inte hade mask. Hoppas vår julaftonstomte inte har mask, för då lär det bli kaos... Lördagkvällen kom kompisar på besök och vi spelade familjespel, kul!

I dag kunde barnen inte hålla sig längre. Vi hade bestämt oss för att julpynta idag då de kom hem. Men pricken över i:et är förstås att klä julgranen, så då vi hade ställt fram det julpynt vi ville ha gick hela familjen loss på granen. Alla hade kul, även Jacob.

Vi fick se till att placera alla kulor han når till var "snälla" kulor, det vill säga sådana i plast. Han försökte äta både glitter, kulor och gran... Ja, ja, men glad var han. Joel petade sönder några plastkulor med tummen. Som tur var hade vi ett litet reservlager.

I morgon har Joel redan bestämt att han ska "dega", med playdoh-deg. Jacob han lär väl hålla till i granen... Jag får väl befinna mig någonstans mittemellan.

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.