Annons
Nyheter

Nu är jag som en 25-åring igen...eller?

Nyheter • Publicerad 5 november 2009

Killarna har sovit i skift i dag. Då den ena sovit har den andre varit vaken och vice versa. Man får se det positivt, man får rå om en i taget!

Eftermiddagen tillbringade jag i alla fall lite annorlunda. Jag var på friskvårdskväll. Man fick pröva på en massa olika saker. Jag var nyfiken på meditation, och hade bestämt mig för att gå på detta. Det var lite svårt att slappna av till en början, men sedan gick det bättre. Det var i alla fall så bra, så efter att ha avslutat första passet gick jag på ett till, fast med en annan ledare. Så från att aldrig ha mediterat har jag nu gjort det två gånger på samma dag! Måste säga att jag gillade det. Kanske ska fördjupa mig lite i detta.

Annons

Flera personer i min omgivning har den senaste tiden berättat om att de har varit och fått vägledning i livet. De har bland annat tagit reda på vilka guider som omger dem, och som nu guidar dem på rätt spår i detta liv... Intressant. Ska låta tanken mogna lite innan jag tar ett aktivt beslut om jag också vill veta mer...

Vidare på denna kväll kunde man testa hur kroppens förbränning var, hur stor % del fett man hade i kroppen m.m. Efter att maskinen räknat ut allt möjligt om hur man egentligen mådde fick man reda på hur vital kroppen var åldersmässigt. Jag var lite skraj för svaret eftersom träningen inte är på topp precis... Men hör och häpna, jag hamnade på 25 år! Kanske är det som så att jag inte tränar ihjäl mig, men å andra sidan är jag sällan stillasittande heller... Så nu är det väl bara att ta nya tag... Men gäsp, det gör jag nog i morgon...

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons