Annons
Nyheter

Hallå i telefonen!

Nyheter • Publicerad 23 november 2009

En trevlig helg är tillända. Vi hade farmor och farfar här på besök i fredags kväll, det var trevligt. I lördags hade vi fikastund med mormor och på kvällen var vi bortbjudna. God mat och trevligt. Söndagen tillbringades till viss del i tennishallen och sedan hemma i köket. Vi bakade lussekatter och satte pepparkaksdeg, som vi har bakat ut i dag. Det luktar jul i hela huset!

Söndagskvällen ägnades åt att spela spel. Vi hade ett nytt spel. Hur vi än försökte fick vi inte riktigt kläm på reglerna. Reglerna var på hela fem sidor! Ja, nu var spelet från 8 år. Att Hans och jag är betydligt äldre än så, gjorde det tyvärr inte lättare... Hur svårt kan det vara att ta tag i ett nytt spel... I morgon ska vi försöka en gång till.

Joel har börjat att prata i telefon. Tidigare har han bara lyssnat, men nu vill han gärna ringa och han har mycket att säga! Att den i andra änden inte alltid förstår vad han säger bryr han sig inte om, huvudsaken är att han får prata på! Ibland går han och tar luren och slår lite på måfå... Han gör detta i smyg, hoppas att jag ser detta någorlunda snabbt, annars skjuter nog telefonräkningen i höjden... När han var lite ledsen i eftermiddags fick han i alla fall hjälp med att ringa och önska morfar välkommen hem. Han har varit i Etiopien i två veckor, på hjälparbete. Ska bli spännande att höra alla berättelser från denna resa!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons