Nyheter

Försmak av julen!

Nyheter • Publicerad 5 december 2010

Äntligen bättre! Jag har verkligen gått på reservångorna de sista veckorna. Bihålsinflammation och infektion i en tumme, som gjort att jag snart tappar tumnageln har tagit på krafterna. Vågar inte tänka på hur många Ipren och Alvedon jag knaprat i mig se sista fem veckorna... Att en förkylning kan sätta sig så galet. I natt drömde jag att någon slog mig på tummen, men så vaknade jag och kom på att det är ju bara den vanliga värken i den förbaskade tummen. Så nu har jag gnällt klart om det!

Helgen har varit bra. Delar av familjen var återigen på IKEA. Känner snart denna affär lika bra som om det vore hemma hos oss... Sedan skruvade vi möbel efter möbel igen, hela lördagseftermiddagen och hela söndagen. Trötta, men nöjda kunde vi konstatera att det blir nog bra, då det är färdigt!

Medan Hans och Jonathan vat på IKEA var jag, Julia och småkillarna på julmarknad på Nordens Ark. Så mysigt! Massor av spännade saker att smaka på och köpa och många djur att klappa och titta på. Joel var stolt att han vågade klappa fåren, Jacon ville inte alls! Smaskig korv och prinskorv kalasade vi på i kväll som vi hade inhandlat i går. En underbar gubbröra, som till och med alla barnen gillade slank också ner. Visst är julmaten som bäst innan jul?

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.