Nyheter

En sjuk vecka...

Nyheter • Publicerad 4 december 2009

Denna veckan har gått lite i ett dimtöcken. Jacob har haft hög feber och varit riktigt dålig. Annars är jag inte en så uppstressad och sjåpig mamma, men då tempen går över 40, så känns det inte roligt... Jag har legat jämte Jacob, så att man kan hjälpa honom så fort som möjligt. Han i sin säng och jag på en madrass på golvet. I onsdags kväll blev han något bättre, och nu är han nästan som vanligt. Man tycker så synd om de små då de är sjuka! Idag är det Joel som är lite hängig, men ändå betydligt bättre än vad Jacob har varit.

I går hade vi dock en feberfri dag. Joel träffade tomten på öppna förskolans avslutning. Om honom tycker han inte! Han skrek: "Jag är rädd för tomten", men då alla andra fick paket, så tog vi till sist mod till oss, och vi hämtade även till honom. Det var en godispåse! Nu är Joel extremt svag för godis, så när tomten skulle gå kunde Joel till och med kosta på sig att vinka till tomten! Hoppas denna rädsla lägger sig innan julafton...

Efter att ha suttit inne hela veckan med sjuka barn kändes det extra kul att tjejeftermiddagen kunde gå av stapeln som planerat. Två av mina närmaste kompisar tyckte att vi skulle åka till Alingsås, för att mysa lite innan jul. Sagt och gjort, jag packade in killarna i bilen och då vi kom dit hade Hans ordnat det så att han kunde möta oss och ta med dem hem. Så lyxigt att få gå i nästan fyra timmar och ha tjejprat och bara få vara vuxen! Tur att jag laddade mina batterier med detta, eftersom Joel inte kunnat sova så bra i natt. För mig blir det ännu en dag med massor av koppar av kaffe!

Trevlig helg!

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.