Annons
Nyheter

En mycket lugn helg

Nyheter • Publicerad 19 januari 2010

Helgen förflöt mycket lugnt,eftersom de stora barnen var halvkrassliga. Inget lekande med kompisar denna helgen. Hela familjen var lite ovan vid att det var en helg då inget särskilt hände, förutom bara umgås med familjen. Trots trötta barn blev det en ganska bra helg. Lite god mat, vi spelade spel, bastade, ja tjuvstartade till och med med att äta varsin semla.

I dag har alla barnen varit hemma med, men eftersom febern lyst med sin frånvaro hela dagen ser det ut att bli skola i morgon.

Själv har jag ägnat kvällstimmarna åt spåna på semesterplaner. Det är inte lätt då man är många, och dessutom har barn i så olika åldrar. Dels blir det dyrt, dels ska det vara något alla kan tycka vara kul. Ja, vi får se,själv är jag lite sugen på Gotland. Jag har varit där en gång tidigare i en hel vecka. Hela veckan spöregnade det...Kanske värt ett nytt försök... Vi får spåna vidare...

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons