Nyheter

Äpple eller apelsin?

Nyheter • Publicerad 14 oktober 2008

Vardag igen. Denna vecka är betydligt lugnare än förra, allt är nu färdigröjt, och det känns som att jämfört med förra veckan har jag nu all tid i världen! I kväll var jag och en kompis på bio. Vi skulle ha ätit något gått också, men hennes 1-åring var sjuk, så vi får äta något gott lite längre fram, eftersom hon var tvungen att skynda sig hem. Det är så det är då man har familj, och särskilt små barn, grundplaneringen håller inte alltid, men det brukar bli bra ändå.

Efter att jag kommit hem i kväll var jag bara tvungen att äta clementiner. Åh, vad gott det är! Det var häromdagen som jag blev såååå sugen på clementiner, och det har hållit i sig ett par dagar nu.

När jag var gravid med mina pojkar var jag båda gångerna extremt sugen på apelsiner. Detta blev jag tidigt i graviditeten sugen på. Hjälp, vad apelsiner jag åt! Morgon, middag kväll och alla möjliga stunder där i mellan. När jag var gravid med Julia var jag sjukligt sugen på äpplen! Jag åt äpplen så det sprutade ur öronen...

Har tyckt det varit bra att kunna nästan veta vad det skulle bli för kön allt beroende på om jag är sugen på apelsin eller äpple.

Denna gången har jag haft noja på att äta nektariner och avokado, så man kan ju bli lite fundersam över vad detta kan vara för sort som kommer...

Fredrika Thornander
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.