Nyheter

Zlatan: "Sverige kan vinna VM"

Zlatan Ibrahimovic är inte längre en del av landslaget, men han håller ändå på sitt land och tror att Sverige kan bli världsmästare. - Ja, jag tror Sverige kan vinna VM, säger han. Zlatan Ibrahimovic la ut texten efter träningen med sitt Los Angeles Galaxy.(TT)
Publicerad 6 juli 2018

Zlatan Ibrahimovic la ut texten efter träningen med sitt Los Angeles Galaxy. Han tror att Sverige har en fördel och att den svenska kylan kan spela stor roll i slutspelsmatcherna i VM.

””

Zlatan Ibrahimovic tackade ju nej till landslaget efter EM 2016. Trots att han lekte med fotbollsfansen genom att antyda att han var på väg tillbaka finns han inte med sitt gamla gäng i Ryssland.

Zlatan var i Ryssland på reklamuppdrag under inledningen av VM, men följer nu det svenska landslaget från andra sidan jordklotet.

””

Zlatan har spelat flera viktiga matcher mot England och gjorde bland annat fyra mål mot engelsmännen i landskampen som invigde Friends arena för fyra år sedan. Han är också god vän med David Beckham sedan länge - och räknar med att kunna reta honom för resultatet i lördagens match.

””

TT