Nyheter

Äntligen helg!

Nyheter • Publicerad 24 oktober 2008

Till att börja med, då jag fått några kommentarer om rubriken på förra inlägget. Ja, jag är medveten om den språkliga felaktigheten med att skriva talspråk "våran" istället för "vår" som är det korrekta. Men eftersom vi faktiskt sjöng "våran" på läktarplats får det stå kvar, ett citat helt enkelt.

Nu till den efterlängtade helgen och det fullspäckade schemat ser ut som följer:

Ikväll ska vi hem till min familj och umgås, käka en bit mat osv. Det var ett bra tag sedan jag träffade dem så det kan bli trevligt. Farsan tyckte förresten att det var mesigt att skriva om att man åt middag, gick promenader och sådantdär när det är en "fotbolls/supporter-blogg". Nu får han en hälsning, tjena farsan det ska bli gott med middag ikväll!

Nu ska jag dock inte sticka under stol med att en stor del av helgen kommer att handla om fotboll och konstigt vore det väl annars med allsvensk guldstrid på menyn. På lördag hoppas alla gulsvarta att Djurgården kan slå Kalmar. Jag kommer att vara fullt nöjd även med ett oavgjort. Jag såg inte KFF senaste match mot blowit då jag befann mig i Köln, men fick sms-rapporter om att det var KFF som spelade bäst i den kampen och att 0-1 resultatet var orättvist.

På söndag spelas västderbyt på betongevi i Göteborg. Guliganerna kommer att rulla ner med minst fem bussar varav en går ifrån Falköping med omnejd, det står klart nu på eftermiddagen. Uppladdningspub blir Pullmans på centralstationen för att kunna samla alla gulsvarta, även de som kommer med tåg. Väl på plats hoppas jag att så många som möjligt sluter upp på bortasektionen ÅÄÖ och stöttar Di Gule. Vädret ser inte så lovande ut, men vadfan det kan man ta. Räknar med att det kommer att vara rejält nervöst framöver i helgen.

Läste förresten att Magnus Haglund stannar i IFE. Otroligt viktigt, tack Magnus!

Eric Sjölin
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.