Nyheter

Från himmel till helvete

Nyheter • Publicerad 12 februari 2008

Det senaste dygnet har varit mycket turbulent. Minst sagt. Sedan vi klev av båten brakade helvetet löst. Regnet har fullkomligen öst ner de senaste 15 timmarna. Vilket inneburit översvämningar i hela det kustområde vi befinner oss. Båtar har spolats upp på stranden, bussar, tåg och flyg är inställda. Vi kan inte ta oss ifrån Airlie Beach förrän i morgon. Och alla Hostels och rum är redan fullbokade.

Som om det inte vore nog. Så har min mobiltelefon gått sönder, på grund av fuktskada. Maris kamera har kollapsat, och minneskortet (med alla våra kort hittils) har blivit förstört. Lägg därtill att rummet vi bodde på inatt saknade elektricitet och den otrevliga personalen på vandrarhemmet vägrade ersätta oss för det. Så har ni ungefär den situationen vi befinner oss i för tillfället.

Men. Humöret är fortfarande på topp. Vi vet dock fortfarande inte vart vi kommer spendera natten. Men vi har sett ett par parbänkar nere vid stranden som ser bekväma ut.

Vem har sagt att livet inte är ett äventyr.

Elin Kerola
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.