Annons
Nyheter
Skön seger mot Helsingborg!
Nyheter • Publicerad 4 maj 2008
Foto: Lennart Magnusson

Det var en bra fotbollsmatch igår, riktigt skönt med 3 nya poäng.

Vi har ett rikigt bra försvarsspel, alla vet vad dom ska göra.

Annons

Jag blir mer och mer imponerad av Helgi Danielsson, han och Anders är en stor bidragande orsak till att vi släpper till så få målchanser, igår bjöd han t.o.m på en helikopter-fint! haha.

Vi vinner med 1-0 igen, hörde att det var någon stockholmare som hade skickat in till tv 4 att vi spelar tråkig fotboll, i min mening spelar vi bäst fotboll i sverige. Att vi inte har gjort så mycket mål är bara en tillfällighet, är helt säker på att det kommer att lossna rejält snart.

I torsdags spelade vi mot Ängelholm i cupen, vi vann med 2-1, riktigt starkt av oss att vinna den matchen, vi hade ett väldigt ungt lag, men dom skötte sig väldigt bra.

Jag själv spelade hela matchen, det var skönt att få 90 minuter i kroppen, gjorde även ett mål vilket stärkte mitt självförtroende.

Nu är det bara 2 matcher kvar i allsvenskan, och en cup-match mot Örebro.

I går sov vi i våran nya lägenhet för första gången, rikigt skönt att ha ett eget igen, men vi har mycket kvar att göra innan det kommer att kännas hemtrevligt.

Är lediga idag, träning i morgon, sen åker vi ner till Trelleborg på tisdag, vi åker dit för att hämta 3 nya poäng.

Ha det gott/SJÖHAGE

Läs tidigare bloggar från Sjöhage

Tobias Hjelm
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons