Annons
Nyheter

...och Wettergren tillbaka på bänken

Peter Wettergren tar, i Klas Ingessons frånvaro, plats på Elfsborgs bänk.
Nyheter • Publicerad 6 maj 2014

– Det känns självklart, säger Wettergren.

Wettergren har varit i klubben sedan 2004, men fick till årets säsong en ny roll i klubben, innehållande mer scouting och individuell utveckling.

Annons

Han följde Falkenberg-Gefle (1–1) på plats i Falkenberg i går, men tar plats bredvid Janne Mian på bänken hemma mot Mjällby i morgon och borta mot just Gefle på söndag.

– Det känns självklart. Man måste vara två på bänken som kan bolla idéer. Tre är för många, två nödvändigt, säger Wettergren.

Vad betyder det här för organisationen?

– Inte så mycket. Jag har varit med mycket mer på träning än vad som var tanken i och med att Klas haft och har sina problem, så jag är väl insatt, säger Wettergren.

Han fortsätter:

– För min del gäller det väl mest att hålla känslorna i styr, det är ?lugnare att följa en match från läktarplats än nere från bänken. Jag får försöka hålla mig i bakgrunden.

Wettergren tog Ingessons plats på tränarbänken under andra halvlek mot IFK Göteborg i söndags, efter att olyckan varit framme.

Liverpools Luis Suarez får ett nytt pris.foto jon super/TT

David Axelsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons