Annons
Nyheter

Haglund om Elfsborgs möte med Halmstad: "Det blir säkert sevärt"

I kväll möter Elfsborg Halmstad på Borås Arena.
Nyheter • Publicerad 22 mars 2010

Elfsborgs tränare Magnus Haglund tror på en sevärd match:

– Vi tycker att vi gjode en bra premiär och hoppas förstås kunna vara ännu bättre mot halmstad. Vi vill gärna sätta vår prägel på matchen genom vårt passningsspel och använda planens hela längd och djup.

Annons

– Hamstad var riktigt bra i sin premiär mot Trelleborg och laget verkar allmänt bättre i år än i fjol. Det blir säkert sevärt.

I Boråslaget avstår Martin Andersson spel på grund av hälproblem. Stefan Ishizaki rehab-tränar sin lårmuskel och Jari Illola är borta sedan tidigare.

Halmstads tränare Lars Jacobsson hoppas att hans lag hittar rätt balans mellan anfall och försvar i kväll:

– Elfsborg är ju som bekant ett väldigt bollsäkert lag och det gäller att vi är oerhört fokuserade i försvarsspelet och hittar en balans som gör att vi inte tappar vårt eget anfalsspel. Förhoppningen är förstås att ställa om och såra Elfsborg på det sättet.

Även Halmstad har viss frånvaro i laget. Anselmo fick en kortisonspruta i måndags och är borta från spel. Markus Gustafson är på väg tillbaka från en fotskada, men får vänta ytterligare några veckor.

Vid senaste mötet på Borås Arena i april besegrade Elfsborg Halmstad med 4–0.

Allsvenskan, omgång 2

Elfsorg-Halmstad

Borås Arena, kl 19

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons