Nyheter

Bosse Johansson: "Inte några hard feelings"

Mathias Svenssons slutar på sitt arbete som assisterande sportchef i Elfsborg. Ordförande Bosse Johansson säger: – Ibland vill man gå vidare, och det accepterar vi att Mathias nu vill.
Nyheter • Publicerad 22 december 2011
Foto: Tomas Karlsson/BT-arkiv

Johansson kommenterar vidare:

– Vad jag förstått vill Mathias satsa på andra saker i sitt liv. Han har varit hos oss i sju år och har varit en väldigt bra person att ha i föreningen, både som spelare och på sport/marknad-sidan, säger han och fortsätter.

– Han har funderat på vad nästa steg i sitt liv ska vara, och har nu kommit fram till att det är med sina andra projekt. Jag vill poängtera att det inte är några hard feelings från något håll. Vi önskar honom lycka till och tackar för det han har gjort.

I en statusuppdatering på Facebook skrev Svensson såhär under onsdagskvällen: "I dag tackade jag för mig hos IF Elfsborg! Dags att gå vidare i livet och hitta nya utmaningar!"

Även på sin twitter förklarar Svensson att han slutar i klubben: "Fotboll är det bästa jag vet, men väljer att lämna IF Elfsborg. Är redo för nya utmaningar!! Forza", skriver han.

Svensson som återvände till Elfsborg 2005 efter tio säsonger som proffs i England och Österrike har arbetat för klubben som assisterande sportchef under de senaste åren. Parallellt har Svensson byggt upp ett företag som arbetar med sportresor.

Magnus Persson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.