Annons

Ta steget du också...

Äntligen har jag fått upp ögonen med att åka kommunalt mellan Fristad och Borås.
Debatt • Publicerad 19 maj 2008

Det har berört mig länge att vi är många som sitter en och en i bilarna. Har vi tappat förståndet eller är vi bara lata?

För min del var jag nog mest lat och tyckte att jag sparade en massa tid. Det går ju åt lite mer tid att åka kommunalt, men utöver det så spar vi på miljön. Jag hoppas och tror att fler kommer att ta efter eftersom bensinpriset har stigit. Det är nog inte ovanligt att en tank kan kosta 700–800 kronor, ett busskost kostar endast 530 kronor/månad. Visst kan vi spara på både det ena och det andra!

Annons

Jag har full förståelse att en del måste pendla ensam i sin bil av olika orsaker, vilket säkert kommer att hända också mig.

I dag träffade jag en kvinna, som började åka kommunalt i går och som tidigare hade pendlat ensam i sin bil liksom jag. Ibland känner man sig riktigt duktig.

Trevlig sommar vill jag önska alla som åker kommunalt och även dem som ensampendlar i sina bilar.

Maja

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons