Annons
Nyheter

Vilken Lördag det blev..

Nyheter • Publicerad 27 mars 2011
Foto: 

Lördag, solen skiner men det är svinkallt ute. Vi ger oss av till Torslanda för att spela match mot deras Div. 2 lag. ”Pigga” och glada stiger vi på bussen 7.20 som tar oss till Grand Hotel för lite god frukost. Mums, mums, mums. Efter matchgenomgången i biblioteket på Grand hittar jag en bok med namnet ”Vicket gnägg, Bonnie” ett uttrycket som nu kommer följa oss under säsongen.

Mot Torslanda gör vi inte en bra första halvlek inställningen är lite halvtaskig och vi tappar boll väldigt lätt. I andra halvlek är det mycket bättre och vi vinner mycket boll, lyckas hålla den inom laget vilket leder till att Emilia får peta in bollen i målet. Flera chanser hade vi men dock utan resultat. Lite sega ben på planen idag, men kanske är det inte konstigt. Match i torsdags och så på fredagen vattenpolo, det tar på krafterna. Jag var trött och då satt jag bara på poolkanten och testade simglajjer (det kanske säger mer om mig än om laget dock)

Annons

0-1 Torslanda- Dalsjöfors alltså!

Där var det slut tänker ni, men icke! Resan fortsätter i Torslanda där vi åker till ett matställe, som jag inte kommer ihåg namnet på, men god var lasagnen som serverades.

Nu kommer vi till det som ledarna varit så hemlighetsfulla med att berätta. Allt vi visste var att det var en aktivitet som krävde badkläder. SPA I 2 TIMMAR!!! Helt underbart och så välbehövligt. Vi var helt saliga, in i duschen, in i varje bastu, in i de olika bassängerna, in i bastun igen, ta en fikapaus, vila i soffan.

Dagens höjdpunkt var utomhusbadet som hade musik under ytan. Tog man klivet i det badet så kunde det se tomt ut, men plötsligt så dök det upp folk (Dalsjöforsspelare) över ytan, som valar när de kommer upp till ytan för att hämta luft. Nej, ville man vara på den säkra sidan om vilka som var i poolen fick man simma under vattnet.

Efter en fullspäckad dag var det många som somnade utmattade på bussen, nöjda med dagen och glada över att vara spelare i Dalsjöfors. TACK RAFFE (the burper) för en bra dag!

Linda Westberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons