Annons
Nyheter

Mot Vittsjö efter en bra vecka

Nyheter • Publicerad 2 april 2011

I går var det fyra tappra spelare som steg in i studion för att 15.00 vara med i radion. Fia, Singer, Klara och jag satte oss ner i den lilla hemtrevliga soffan och så långt var allting okej. En minut senare sitter vi helt plötsligt med massor av tändstickor framför oss och ett tal som skall lösas! Snacka om att känna sig korkad! Vi flyttade tändstickor, tog bort tändstickor, men inget av det vi kom fram till var rätt svar. Fia sa det bäst ”vi verkar väldigt bra på det här”. Det hela slutade med att programledaren Tommy Larsson fick ge oss svaret. Alla som satt hemma och löste problemet tyckte säkert vi var korkade och det kanske vi var. Fast som i så mycket annat så gäller det att ha roligt och det hade vi verkligen! Skratt, skratt och skratt hördes mest hela tiden. Huvudsaken var att Klara till slut klara(de) lösningen på den andra uppgiften som var tändsticks-hunden. Helt dumma är vi alltså inte, eller i alla fall inte Klara. Hade lagets geni Sara Back suttit i studion så hade hon löst uppgifterna på Magnus Uggla-vis, 4 sekunder.

Nu lite om morgondagens träningsmatch som spelas mot Vittsjö borta i skogelainen. De senaste träningarna har innehållit många spelare, mycket energi och en härlig inställning. Med näst intill full buss tar vi med oss de senaste träningarna ner till Skåne. Vi ska bannemej visa Vittsjö vart skåpet ska stå en gång för alla! Underbart är det att så många kommit tillbaka och i matchen i morgon kan vi säkert få se många av de på planen igen.

Linda Westberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons