Nyheter

Rookies

Nyheter • Publicerad 11 januari 2008

Tänkte skriva lite om våra rookies, Simon och Mikko. Just nu ligger Simon på pluspoäng eftersom han är ett Svullo-fan. Mikko däremot som säger att South Park är dåligt ligger på minus. Än värre blev det när Mikko försöker reparera sitt misstag med att prata Australian Open i tennis. Han är inte intresserad av tennis/kan ingenting och gör det värre genom att säga :"tuff lottning i australian open". Följdfrågan var naturligtvis; tuff för vem? Mikko chansade och sa Federer. Men Federer är förstaseedad så det blev fel det också. Skärpning Mikko!!!!!

Hur som helst så ska båda två ha beröm för deras hårda arbete. Träna 2ggr per dag, cykla överallt, jobba mellan träningar och dessutom ta skit av oss andra gör att deras vardag inte alltid är lätt. Men dom jobbar på och är ärligt tacksamma när dom får skjuts eller får hjälp på annat sätt. Fortsätter dom så kommer dom fira många framgångar i framtiden.

För övrigt ser jag fram emot matchen Sundsvall-Akropol ikväll. Scottie Pippen är av mina absoluta favoritspelare. Även om han är 42 år ska det bli jättekul att se.

Christopher Anrin
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.