Annons

Sven Eriksons studenter på bal

Sol, sommar och värme. Förutsättningarna var de bästa tänkbara när eleverna på Sven Eriksonsgymnasiet samlades till sin bal.
Borås • Publicerad 30 maj 2008
Här är gänget som kom i brandbil till balen. Adam Staaf, energi, Maria Wilgotson, Patrik Elliot och Emilia Tervo, idrott.
Här är gänget som kom i brandbil till balen. Adam Staaf, energi, Maria Wilgotson, Patrik Elliot och Emilia Tervo, idrott.Foto: 

I går var det deras tur att fira att de snart slutar skolan och tar studenten. Ekipage efter ekipage anlände till Grand, många kom i öppen bil, andra i gamla bussar och några anlände i en gammal brandbil.

I en gul öppen bil kom Alf Andersson och Camilla Söderberg och trots att Camilla går på Viskastrand fick hon följa med på Sven Eriksonsgymnasiets bal.

Annons

– Vi har varit ihop i fyra år och då får vi gå ihop, förklarade de.

Den ljuvliga försommarkvällen samlade många åskådare utanför Grand och i Stadsparken. Och i vanlig ordning fanns det gott om vackra klänningar, håruppsättningar och välklädda unga män att fotografera.

Marianne Hedenryd
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons