GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stefan Eklund: Därför erbjuder BT nu gratiskonton till nya läsare

Journalistik är viktigare än någonsin. Vi närmar oss ett val i Sverige, vi har ett krig i vår närmiljö, klimathotet växer – hur påverkar allt det här Sjuhärad?
Vill du veta det ska du läsa Borås Tidning. Och just nu, med ett viktigt val i antågande, är vi extra angelägna om att så många som möjligt läser oss.
Borås • Publicerad 1 augusti 2022 • Uppdaterad 5 september 2022
Borås Tidnings chefredaktör och ansvariga utgivare Stefan Eklund.
Borås Tidnings chefredaktör och ansvariga utgivare Stefan Eklund.

Därför öppnar vi bt.se för alla som är intresserade. Från och med idag och fram till valet kan den som vill teckna ett Digital Bas-abonnemang helt gratis. Abonnemanget löper i tre månader, sedan avslutas det automatiskt. Under tiden får du full tillgång till sajten, vår nyhetsapp och våra nyhetsbrev.

Vi gör detta för att du ska bli informerad om de politiska partiernas olika ambitioner och få ett så fullödigt underlag som möjligt inför det val som ska göras den elfte september.

BT klargör och ställer de kritiska frågorna. Det är vår uppgift i den lokala demokratin.

Vi vill också ta vara på din röst. Vilka är dina viktigaste frågor? Det är i dialog med våra läsare vi skapar vår journalistik.

Redan den första april öppnade vi sajten i ett halvår för dem som är mellan 16 och 25 år. Det har varit en succé. Tusentals unga läsare tar numera del av vår digitala journalistik.

Nu ger vi samma möjlighet till alla som vill, oavsett ålder.

Vår valsatsning är redan i gång och kommer att intensifieras de närmaste veckorna. Den stora slutdebatten i Borås arrangeras av Borås Tidning och du kan se den live hos oss. Efter valet fortsätter vi vår bevakning. Då är frågorna många. Vem bildar ”regering” i de olika Sjuhäradskommunerna? Vilka konsekvenser får valresultatet för den enskilde sjuhäringen? Svaren på de frågorna hittar du i BT.

Och som läsare få du mycket mer är valjournalistik, förstås. Vår nyhetsbevakning pumpar på dygnet runt från alla hörn i Sjuhärad, med ständiga uppdateringar. Vår grävredaktion har redan väckt stor uppmärksamhet med sina granskningar. Allt av vikt som sker inom Sjuhärads näringsliv hittar du hos oss. Vår ledarredaktion tar ställning, kommenterar och väcker debatt. I insändar- och debattmaterialet möts och stöts åsikter om allt mellan himmel och jord.

Även kultur- och nöjesbevakningen innehåller reflekterande material samtidigt som det mesta som händer inom kultur- och nöjesvärlden finns där. Sportredaktionen levererar allt du behöver veta om våra elitlag, den lokala idrotten och ger också nya och fördjupande perspektiv på idrottsvärlden. Vår familjeredaktör låter dig möta människor av alla slag. Och så vidare. Har jag glömt något? Digitala korsord? Ja, sådana finns också.

Testa så får du se om du håller med.Jo, för att vi är stolta över vår journalistik och hur vi har utvecklat den digitalt. Och för att vi vill hitta nya läsare med den. Vi tycker att vi är värda det. Testa så får du se om du håller med.

Stefan EklundSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.