GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Restaurang i centrum flyttar till större lokal

Den populära indiska restaurangen Inspice växer. Därför flyttar de nu till en större lokal.
– Det här är heta nyheter, säger ägaren Batan Biswas.
Borås • Publicerad 22 januari 2022 • Uppdaterad 24 januari 2022
Arkivbild. Batan Biswas, ägare till InSpice, och restaurangen flyttar till Efes gamla lokaler.
Arkivbild. Batan Biswas, ägare till InSpice, och restaurangen flyttar till Efes gamla lokaler.Foto: Veronika Hohenstein

Inspice öppnade på Allégatan 2017. Verksamheten har sedan dess växt och när möjligheten att byta till en större lokal presenterades, så slog Batan Biswas till.

– Det ska bli väldigt spännande. Restaurangen har blivit populär och vi behövde mer plats. Den nya lokalen är nästan dubbelt så stor och har allt vi behöver, säger han.

Flytten går till Hallbergsgatan 7 och restaurang Efes gamla lokaler. På torsdag i nästa vecka öppnar Inspice upp i den nya lokalen.

– Alla har inte kunnat besöka oss på grund av pandemin. Nu får vi plats med lite fler folk trots covid-19, säger Batan Biswas.

Under pandemin har hemkörning av mat blivit än mer populärt. Det har även Inspice märkt av.

– Vi kommer fortsätta med det såklart. Men nu när vi har större yta så kan vi ta in fler folk som vill njuta av att äta ute på både lunch och middag. Vi kommer ju självklart följa de nuvarande restriktionerna med avstånd och allt, men vi är väldigt glada över att kunna välkomna våra gäster till vår nya och bättre lokal, säger han.

I samband med flytten håller restaurangen också på att lansera sin egna app. Tanken är att appen, som kort och gott ska heta InSpice, ska vara i rullning nästa månad. I appen kan man beställa mat för avhämtning och utkörning. Där kan man också skänka pengar för att bidra till gratis mat åt människor som arbetar inom vård och omsorg.

– Nu är det kanske den tuffaste tiden på länge i Borås. Många har åkt på den nya varianten (omikron) och sjuk- och omsorgspersonal kämpar så mycket. Där vill vi hjälpa till. Så vi matchar alla bidrag som kommer in och ger gratis mat till de som jobbar inom vården, säger Batan Biswas.

Anton LorentzsonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.