Annons

Premiär för Inger som "julbodsknalle"

Blåbär, tranbär, lingon och enbär är receptet för att blanda äkta Vildmarksglögg.
Borås • Publicerad 27 november 2009
Inger Frommelin bjuder Mitt i Borås AB:s Anna Liljenby på en mugg Vildmarksglögg från Gällivare når årets julmarknad på Stora Torget hade premiär.
Inger Frommelin bjuder Mitt i Borås AB:s Anna Liljenby på en mugg Vildmarksglögg från Gällivare når årets julmarknad på Stora Torget hade premiär.Foto: PeGe Johansson

Inger Frommelin från Borås startade idag som "Egen knalle" när årets julmarknad på Stora Torget öppnade.

– Tidigare har jag hjälpt en kille från Jönköping att sälja Vildmarksglögg. Men nu har han lagt av och då passade jag på att fortsätta affärerna. Jag får tag i glöggen uppe i Gällivare, sen hyr jag in mig i en av julbodarna och ska ha öppet för första gången i egen regi fram till 23 december, säger Inger Frommelin.

Anna Liljenby från Mitt i Borås AB berättar att det finns 15 olika företag och organisationer som deltager i årets marknadsaktiviteter.

Niclas Sennerteg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons