Annons

Par döms för knarkbrott och häleri

Polisen fick samtal om spring till en lägenhet i Borås, och vid husrannsakan hittade de narkotika, dopningspreparat och stöldgods.
Borås • Publicerad 4 november 2009

Nu döms paret som bor i lägenheten för narkotikabrott och häleri. Mannen som är i 30-årsåldern får sex månaders fängelse för flera fall av narkotikabrott, dopningsbrott och häleri. Kvinnan som är ett par år yngre döms till skyddstillsyn med missbruksvård för narkotikabrott och häleri.

Kvinnan hävdade i rätten att hon inte visste om att det fanns knark i lägenheten, trots att den är på under 30 kvadratmeter och att både knarket och tillbehör låg framme på köksbordet. Hon nekar också till att ha känt till stöldgodset, bland annat lampor, elektronik och en cykel, som förvarades i den lilla lägenheten.

Mannen har erkänt att knarket var hans, men att han inte hade tänkt sälja det. Han har också uppgett att han hittade en del av stöldgodset samt dopningtabletter på gatan.

Victoria Ramalho
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons