Annons

Man och kvinna gripna i Borås med stulen bil och misstänkt gods

En bil som visade sig vara stulen beslagtogs under natten av Boråspolisen.
Bilen, som även innehöll misstänkt stöldgods, hade dessförinnan försökt köra ifrån polisen men inte lyckats.
Borås • Publicerad 8 december 2017

Polisen var vid fyratiden på morgonen på väg ut till ett misstänkt inbrott i Sjömarken när man fick syn på bilen och ville göra en kontroll av fordonet.

– Då väljer bilen att inte stanna och det blir ett kortare efterföljande. Vid Viaredsrondellen bestämmer sig föraren dock för att stanna, han insåg nog att han inte kunde köra ifrån polisen i det fordonet, säger Kristian Boo, stationsbefäl vid polisen i Borås.

Annons

Bilen konstaterades vara stulen och innehöll även misstänkt stöldgods. Dock inte från det misstänkta inbrottet i Sjömarken, som visade sig vara ett falsklarm.

Passageraren, en kvinna i 35-årsåldern, misstänks nu för tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld alternativt häleri. Föraren, en man i 50-årsåldern, misstänks dessutom för drograttfylleri.

Fredrik TanoSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons