Inga dagar är tidningsfria – så läser du dagens eBT

Borås Artikeln publicerades
Foto: Jan Pettersson

Med de möjligheter till digital nyhetsförmedling som finns idag innebär inte de röda dagarna att vi på BT tar semester.

Världen pågår och vi vill berätta om den utan avbrott.

Därför gör vi numera en e-tidning på röda dagar. Den kan du som är prenumerant läsa i datorn, läsplattan eller mobilen. Den innehåller allt det BT brukar innehålla. Och den ser ut och fungerar på exakt samma sätt som din vanliga papperstidning.

Vår e-tidning, eBT, blir allt populärare och det är tusentals sjuhäringar som tar del av den de dagar vi inte kommer ut i pappersform. I dag kommer vi ut med eBT. Så missa inte det!

Missa inte heller vårt nyhetsflöde här på bt.se. Du får senaste nytt, dygnet runt.

Klicka här för att komma till E-bt!

Fakta

Så här gör du för att läsa eBT

1. Gå in på bt.se och klicka på ”Logga in” längst upp till höger. Om du inte redan har aktiverat ditt digitala konto behöver du göra det först. Då klickar du istället på ”Redan prenumerant”, ”Aktivera ditt konto ”och fyller i personnumret samt postnummer.

2. Ladda ner eBT-appen. För att du skall kunna läsa e-tidningen i din mobil eller surfplatta behöver du ladda ner appen eBT. Du laddar ner den kostnadsfritt från AppStore eller Google play. Därefter loggar du in med dina uppgifter, samma som på bt.se.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.