Annons

Inga dagar är tidningsfria – så läser du dagens eBT

Med de möjligheter till digital nyhetsförmedling som finns idag innebär inte de röda dagarna att vi på BT tar semester.
Borås • Publicerad 1 maj 2019 • Uppdaterad 25 december 2019
Foto: Jan Pettersson

Världen pågår och vi vill berätta om den utan avbrott.

Därför gör vi numera en e-tidning på röda dagar. Den kan du som är prenumerant läsa i datorn, läsplattan eller mobilen. Den innehåller allt det BT brukar innehålla. Och den ser ut och fungerar på exakt samma sätt som din vanliga papperstidning.

Annons

Vår e-tidning, eBT, blir allt populärare och det är tusentals sjuhäringar som tar del av den de dagar vi inte kommer ut i pappersform. I dag kommer vi ut med eBT. Så missa inte det!

Missa inte heller vårt nyhetsflöde här på bt.se. Du får senaste nytt, dygnet runt.

Fakta

Så här gör du för att läsa eBT

1. Gå in på bt.se och klicka på ”Logga in” längst upp till höger. Om du inte redan har aktiverat ditt digitala konto behöver du göra det först. Då klickar du istället på ”Redan prenumerant”, ”Aktivera ditt konto ”och fyller i personnumret samt postnummer.

2. Ladda ner eBT-appen. För att du skall kunna läsa e-tidningen i din mobil eller surfplatta behöver du ladda ner appen eBT. Du laddar ner den kostnadsfritt från AppStore eller Google play. Därefter loggar du in med dina uppgifter, samma som på bt.se.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons