Hitta storyn — tävla med BT

Borås Artikeln publicerades

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

Här hittar du all information du behöver för att vara med och tävla om en middag för dig och dina vänner — och få en månads gratis digital prenumeration.

Som ett nytt sätt att möta våra läsare har vi placerat ut tio QR-koder runt om i stadskärnan i Borås. Bakom varje kod döljer sig en berättelse om någon eller något som är knutet till just den platsen där koden är placerad.

Tävla och vinn

För att tävla måste du läsa av samtliga QR-koder runt om i centrum (10 st - se kartan nedan).

I varje artikel finns en bokstav som är en del av ett ord. Samla alla tio bokstäver för att få reda på ordet vi söker.

När du vet vilket ord vi söker fyller du i det tävlingsformulär som du hittar nedan. Formuläret finns även i alla artiklar bakom QR-koderna.

Vad kan man vinna?

En vinnare får en trerättersmiddag på Vinci till sig och tre vänner.

Alla som inte redan prenumererar på Borås Tidning får dessutom en månads gratis digital prenumeration — förutsatt att ni har skickat in rätt ord, förstås.

Tävlingen pågår till 14 september.

Lycka till!

https://gotamedia.wufoo/forms/swso0w411w1xk9/

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.