Annons

Här är Borås Tidnings familjepanel!

Tio familjer kommer att på olika sätt synas i tidningen under året.
Borås • Publicerad 23 maj 2008
BT:s familjepanel kommer att dyka upp då och då i tidningen och tycka till om olika frågor, vara med på tester och mycket mer.
BT:s familjepanel kommer att dyka upp då och då i tidningen och tycka till om olika frågor, vara med på tester och mycket mer.Foto: Sara Moritz

BT annonserade efter barnfamiljer och har nu plockat fram en panel. Vi fick ett stort gensvar och kunde välja bland många familjer.

Det här visar att det är ett väldigt angeläget ämne.

Annons

Panelen kommer att användas i många olika sammanhang. Det kan handla om allt från tester till att tycka till om delad föräldraledighet.

BT vill berätta om familjers liv och vardag. Ambitionen är att skapa en familjepanel som ska påverka vår journalistik – våra nyheter och reportage.

Nya mammabloggare

På bt.se/vardagsliv finns familjematerialet samlat. Här kan du som läsare berätta din förlossningshistoria, ställa en fråga till våra barnexperter eller berätta om ditt barn sagt något roligt. Inom kort presenterar vi också en ny mammabloggare.

Tipsa oss

Vad vill du läsa om familjelivet?

Tips oss gärna genom att skicka ett mail till vardagsliv@bt.se.

Snezana Bozinovska
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons