Annons

Guide: Så funkar BT:s nyhetsapp MinBT

Steg för steg – här får du reda på hur du skaffar och kommer igång med nya nyhetsappen MinBT.
Var hittar jag appen?
Hur loggar jag in?
Hur fungerar appen?
Varför ska jag som BT-prenumerant läsa nyheterna i appen i stället för på bt.se i mobilen?
Jag är inte prenumerant – hur kan jag läsa innehållet i appen?
Vad kostar det att få tillgång till appen?
BORÅS • Publicerad 21 mars 2018 • Uppdaterad 27 mars 2018

Har du en Android-telefon laddar du ner appen från Google Play. iPhone-användare hittar den i App Store. Appen är gratis att ladda ner – dock måste du vara inloggad och prenumerant för att komma åt innehållet.

Du loggar in med det digitala konto som ingår i din prenumeration, och som du redan idag använder i e-tidningsappen och för att läsa PLUS-innehållet på bt.se. Om du ännu inte har aktiverat ditt digitala konto gör du det på bt.se, eller hör av dig till BT:s Kundcenter som gärna hjälper dig.

Annons

I appen får du ett skräddarsytt och uppdaterat nyhetsflöde utifrån dina intressen, men också en bred sammanfattning från dagens viktigaste händelser. Appen består av tre delar – Utgåvor, Toppnyheter och Mina val. Du når alla nyhetsflödena via menyraden i botten.

Det finns några bra skäl till det.

1. Du får en bättre upplevelse. Ett par exempel: Innehållet laddar betydligt snabbare i appen än på sajten. Dessutom riskerar du inte att loggas ut från appen. När du har loggat in når du allt innehåll tills du själv väljer att logga ut.

2. I Mina val kan du ställa in nyhetsflödet precis så som du vill ha det. Du kan välja nyheter utifrån intresse eller geografisk plats.

3. I Utgåvor får du en sammanfattning två gånger per dag med en bred mix av artiklar. Utgåvor finns endast i appen ’MinBT’.

Du som inte är prenumerant kan testa appen fritt i en månad innan du bestämmer dig för om du vill teckna en prenumeration. Det enda du behöver göra är att skapa ett digitalt konto. Därefter laddar du ner appen från Google Play eller App Store och loggar in. Klart!

Du kan prenumerera på surfpaketet för 99 kr per månad. Då får du tillgång till appen MinBT samt plusartiklar på bt.se. Om du dessutom vill ha tillgång till e-tidningen finns det digitala paketet för 169 kr per månad.

appens hemsida får du svar på samtliga frågor kring MinBT.

Niclas LiljenbySkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons