GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fyra år sedan mastens fall – lyssna på BT:s podd om mysteriet

I dagarna är det fyra år sedan Häglaredsmasten rasade ner i skogen utanför Borås. Polisen utredde händelsen som sabotage – men än är ingen gripen och mastraset är alltjämt ett mysterium.
Lyssna på BT:s podcast som blev en av landets mest lyssnade poddar när den släpptes för två år sedan.
Borås • Publicerad 16 maj 2020

Så lyssnar du på BT Dokumentär

Dator: Använd spelaren nedan eller gå till vår specialsajt.

Smartphone: ”Sabotaget i Häglared” finns också i appen Podcaster till Iphone och appen Acast.

  • Alla avsnitt sparas på vår specialsajt där du också hittar extramaterial såsom bilder, tidningsklipp, persongalleri och tidslinjer.
  • Alla avsnitt sparas också Podcaster-appen för senare lyssning.
  • Har du mer information om sabotaget i Häglared? Kontakta BT Dokumentär på <a href="mailto:btdokumentar@bt.se" id="link-277508e786c1f841d4f9f602233e9f78">btdokumentar@bt.se</a>.

Avsnitt 1

Avsnitt 2

Avsnitt 3

Avsnitt 4

Avsnitt 5

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.