GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Följ med på Husbilskryss i Sjuhärad

Sjuhärad • Publicerad 26 juli 2021 • Uppdaterad 30 juli 2021
BT:s reporter Ingemar Brink återupplivar ett succékoncept och tar sig en tur runtom i Sjuhärad för att träffa läsare.
BT:s reporter Ingemar Brink återupplivar ett succékoncept och tar sig en tur runtom i Sjuhärad för att träffa läsare.

Följ med mig, BT:s reporter Ingemar Brink, när jag kryssar i Sjuhärad med husbil. I text, foto och rörliga bilder kan ni hra vara med på kryssningen. Häng med till fascinerande platser, träffa spännande personer längs vägen, följ med till evenemang, lek, bad och äventyr.

Här på bt.se följer du resan direkt. I papperstidningen och eBT sammanfattas dagens upplevelser.

Har du något spännande att berätta eller något intressant eller roligt att visa? Mejla då till ingemar.brink@bt.se, ring 033-70 00 779 eller sms:a på 070-6911853. Så kanske vi ses längs vägen. Ser du mig på väg och vill prata? Tveka inte att ta kontakt. Jag färdas i en kompakt husbil av typ plåtis, tydligt BT-märkt.

Vi hörs och syns längs Sjuhärads vägar.

Här kan du ta del av dagliga uppdateringar om resan:

Ingemar BrinkSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.