GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Albin, Ida och Mathias omkom i tragiska olyckan – lämna din minneshälsning här

Albin Olsson, 16 år, Ida Andersson, 16 år och Mathias Johansson, 19 år, förolyckades alla i söndagens tragiska bilolycka i Hultafors.
De berörde många i livet, och ännu fler berörs av deras bortgång.
I flödet nedan kan du lämna din hälsning – anonymt eller med namn.
BORÅS • Publicerad 2 november 2021 • Uppdaterad 10 november 2021
Albin Olsson, Ida Andersson och Mathias Johansson omkom i den tragiska olyckan.
Albin Olsson, Ida Andersson och Mathias Johansson omkom i den tragiska olyckan.
Foto: Privat

Olyckan inträffade på söndagseftermiddagen på gamla riksväg 40 i Hultafors. Sedan fordonet kolliderat med ett träd gick de tre ungdomarnas liv inte att rädda.

Efter dödsbeskeden var stora delar av de kringliggande samhällena i chock och i sorg. Flera verksamheter såsom kyrkor och skolor höll öppet för att möta berörda.

Under måndagskvällen samlades ett stort antal personer, främst unga, i en bilkortege längs med olycksvägen. Initiativet togs tidigare under måndagen för att hedra tonåringarna som delade ett stort bilintresse.

BT har varit i kontakt med de avlidnas nära anhöriga, som godkänt publicering av namn och bild.

Niclas LiljenbySkicka e-post
Sandra OlssonSkicka e-post
Matilda SpetzSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.