Försvunnen 85-åring hittad efter stor sökinsats

Horred Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

En äldre herre försvann under måndagskvällen. Polisen sökte efter personen med flera patruller.

Under måndagskvällen försvann en man i 85-årsåldern från sitt boende i Marks kommun. Enligt polisen sågs han senast utanför Horreds pizzeria vid klockan 18.20.

– Det rör sig om en dement man. Vi är väldigt måna om att hitta honom så vi är ute och letar efter honom med flera patruller, säger Johan Ahrne stationsbefäl vid polisen i Borås,

Mannen ska vara 170-173 centimeter lång, smal kroppsbyggnad, tunnhårig och har käpp. Han kan ha haft på sig en röd jacka vid försvinnandet.

Polisen uppmanade de som sett mannen att tipsa polisen via 114 14.

Runt midnatt hittade polisen till sist mannen i Göteborgstrakten. Han har nu återvänt till sitt boende och ska vara välbehållen.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.