Annons
Valborgsmässoafton blev inte stökigare än vanligt.
Borås • Publicerad 1 maj 2008

Många rörde sig i centrum under natten och totalt omhändertogs 15 för fylleri.

Valborg är tradionellt en stökig högtid med mycket fylla och bråk. Men polisen i centrum hade inte ovanligt mycket att göra.

Annons

– En vanlig lördag kan vi nog plocka in ett 20-tal. Valborg brukar innebära mycket jobb. Det var stökigt i natt men inte extremt stökigt. Ungefär som en lördagkväll, säger Bengt-Arne Andersson, inre befäl vid Boråspolisen.

Med fylla följer också bråk. En del polisanmälningar om misshandel har gjorts men ingen person ska ha fått några allvarligare skador. Två personer sitter anhållna för en misshandel som ska ha skett under natten. Den ena personen är gripen efter en misshandel i centrala Borås och den andre efter en misshandel som ska ha inträffat på en mindre ort utanför Borås. Mannen som greps i Borås anhölls senare under natten. Offret ska ha fått näsan avslagen.

Sent på kvällen inträffade en trafikolycka på Alingsåsvägen. En moped och en bil kolliderade. Mopedisten fick föras till lasarettet med okända skador. Han mår dock bra och får komma hem under dagen, enligt lasarettsjouren.

Victor Fridén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons