Annons
Innehåll från LINDSTRÖMS BIL

Biljätten storsatsar på Borås och Viared

Snart är Toyotas hypermoderna bilanläggning klar. Storsatsningen i Viared blir ett efterlängtat lyft för Borås bilägare och alla som suktar efter en Lexus.
Den här texten är en annons. Den är inte skriven av tidningens journalister.

I ett helt decennium har Lindströms Bil erbjudit Boråsarna kloka bilval från Toyotahallen i Brämhult. I början av nästa år bär det av till Viared och en helt ny bilsalong som inte liknar något annat i Sverige. Då kommer även premiummärket Lexus till Borås.

– Det är nu tio år sedan bröderna Lindström tog över agenturen för Toyota. De är intresserade och engagerade ägare som satsar långsiktigt och helhjärtat på Borås, säger platschef Mikael Nyman.

Lindströms Bil är inte bara specialist på att sälja bra bilar som inte krånglar. De är specialister på bra bemötande. På Lindströms Bils arbetar man efter The Lindström Way – en filosofi där kvalitet och kundnöjdhet är det absolut viktigaste. Här är man inte en kund utan en gäst, och får samma bemötande som om man besökte någons hem. Att alltid vara välkomnande och engagerad är en viktig del av framgångsreceptet, menar Mikael Nyman.

– Vi arbetar nära våra gäster och ser oss som en partner. Köper du en bil av oss så ska vi finnas vid din sida hela vägen. Det ska aldrig kännas krångligt att komma in till oss eller höra av sig.

När Mikael Nyman började spåna kring nya lokaler tillsammans med ägarna kom man snabbt fram till att det var Viared som gällde. I planen ingick även att få Lexus till Borås.

– Det händer många spännande saker i Viared och vi får ett fantastiskt läge nära motorvägen och annan sällanköpshandel. När vi presenterade idén tände Lexus direkt till, säger han.

”Vi blir först i Sverige med Toyotas nya inredningskoncept.”

Den omfattande till- och ombyggnaden som Lindströms Bil nu genomfört är den största investeringen i företagets historia. Hela 6 000 kvadratmeter fördelade på två plan med många gästvänliga mötesplatser. Även den som köper en begagnad bil kommer att få en helt ny upplevelse.

– Vi blir först i Sverige med Toyotas nya inredningskoncept. Fräscht, modernt och i framkant. Det blir en trevlig loungestämning där kunden hamnar mer i centrum. Det ska bli fantastiskt kul att möta våra gäster i den här miljön, säger Mikael Nyman som räknar med att utöka personalstyrkan från dagens 22 medarbetare till 30-32.

Invigningen är planerad till början av 2023 med målbilden januari/februari. Då kommer alla bilintresserade i Borås med omnejd att möta något helt nytt.

– Det har varit en omvälvande resa med tanke på situationen i världen och alla olika utmaningar. Men det ser lovande ut. Vi säkrade material tidigt och har lyckats navigera rätt i detta, säger Mikael Nyman.

Nytt hos Lindströms Bil i Viared

• Ökad tillgänglighet vid motorvägen

• Bättre parkeringsmöjligheter

• Ännu bättre kundupplevelse

• Egna hyrbilar

• Nytt däckhotell

• Nytt skade- och servicecenter

Platschef Mikael Nyman här tillsammans med Urban Andersson som är säljare.
Platschef Mikael Nyman här tillsammans med Urban Andersson som är säljare.

Körglädje i generna

Lindströms Bil ägs av bröderna Ulf och Urban Lindströms vars anfader David Lindström startade Sveriges första fordonsindustri i Tidaholm i slutet av 1800-talet. 1965 startade bröderna Harald, Erik och Sigvard familjeföretaget Lindströms Bil i Falköping. Då sålde man BMW, Honda och Toyota. 1983 expanderade man till Skövde där huvudkontoret finns än idag och är helt specialiserade på Toyota. Idag finns Lindströms Bil även i Alingsås, Jönköping och Trollhättan.

Annons
Innehåll från LINDSTRÖMS BIL

Läs mer:

Så hittar du rätt i elbilsdjungeln

Annons
Innehåll från LINDSTRÖMS BIL

Läs mer:

Toyotas nya bilhall ett lyft för begagnat

Denna text är en annons och är inte producerad av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se