Nyheter

Dagens äckel

Nyheter • Publicerad 30 september 2008

Jag har adrig tidigare förstått hur läskigt det egentligen är att skära sig.

För någon dag sedan skulle jag skära upp ett ciabattabröd. Jag höll brödet i handen och skar med en vass brödkniv. Brödet var hårt och jag fick ta i. Japp, så hände det. Jag skar upp tre av fingrarna, varav ett lite djupare.

Blodet började genast strila nerför handen och än så länge höll jag mig cool. Lite tvätt och omplåstring sedan fick jag stoppa huvudet mellan benen.

Ja, alltså det äckliga med att skära sig är *burr, burr* att man ser hur huden delar sig och man liksom ser in i köttet. Det är ju egentligen väldigt äckligt.

Äckligt såg det också ut efter någon dag när plåstret suttit på och huden liksom luckrats upp. Kring såret. *Burr, burr*

Sedan insåg jag hur otäckt det var att tvätta håret med såret, för då letade sig hårstråna in mellan skinnbitarna och borrade sig in i huden.

*Burr, burr*

Dagens yammi: Amy McDonalds This Is The Life

Tryck, lyssna och njut!

Alexandra Magnusson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.