Mat som tål att skämtas om på Världscupen i Ulricehamn

Ulricehamn Artikeln publicerades
Världscupen i längdskidor på Lassalyckan drog många besökare – och det gick åt en hel del mat. Gruppen Matkoma testade sig igenom rätterna.
Foto: Jonas Emtervall/Arkiv
Världscupen i längdskidor på Lassalyckan drog många besökare – och det gick åt en hel del mat. Gruppen Matkoma testade sig igenom rätterna.

Ett Youtubeklipp om all mat som serverades på Världscupen i Ulricehamn nyligen är bland de populäraste klippen på Youtube just nu.

Det är humorgruppen Matkoma, Anton och Adam, som har varit på Världscupen i skidor – men inte främst för att titta på skidåkning. I stället fokuserade de på all mat som serverades och i filmen ”Hur mycket mat finns det egentligen på en skidtävling?” testade de sig fram genom rätterna.

Klippet trendar just nu på Youtube, vilket Ulricehamns Tidning var först att uppmärksamma. Matkomas klipp ligger på plats 19 av de klipp som ”trendar”. Att ett klipp trendar innebär inte alltid att det har flest visningar, utan kan även bygga på räckvidd och hur snabbt de ökar i antal tittningar.

Se klippet här:

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.