Man åtalas - körde genom staket

Ulricehamn/Borås Artikeln publicerades
Foto: HENRIK MONTGOMERY

En man i 50-årsåldern från en ort i Ulricehamns kommun åtalas för brott mot knivlagen, rattfylleri, narkotikabrott och grov olovlig körning vid några tillfällen. Vid ett av tillfällena ska han ha gjort farliga omkörningar.

I oktober 2017 hittades en kniv i hans bil i centrala Ulricehamn, men mannen nekar till brott mot knivlagen. I februari i år körde han enligt åtalet påverkad och utan körkort i Borås, vilket leder till åtal för rattfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning. Han ska då ha kört i mycket hög hastighet och gjort flera omkörningar trots mötande trafik, varefter han körde igenom ett byggnadsstaket. I augusti i år ska han ha kört påverkad i Tvärred, vilket leder till åtal för samma tre brott.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.