Efter teknikstrulet: Seger på hemmaplan

Åsundsholm Artikeln publicerades
Foto: Kajsa Kettil

På grund av ett omfattande teknikstrul kunde ingen vinnare koras efter BT-golfens finaltävling i helgen. Under måndagseftermiddagen stod det klart att det blev seger på hemmaplan för killarna från Åsundsholms GK.

I söndags gick de hem utan pris och utan vetskap om vinsten. Men när man i måndags eftermiddag lyckats fixa till teknikstrulet fick Kjell och Daniel Lagernäs från Åsundsholms GK ett glädjande besked.

– Det är synd att de inte hade ordning på grejerna för det var många som väntade på resultatet, säger Daniel Lagernäs.

Visst hade det varit roligare att kunna fira segern, som dessutom var på hemmaplan, på plats, men Daniel kan också se det humoristiska i det hela och menar att alla gjort vad de kunnat för att helgen skulle bli så bra som möjligt.

– Det är viktigt att få med det bra. Framförallt hade vi väldigt roligt och det är det viktigaste, säger han och är tydlig med att han vill tacka såväl sina medspelare från Bredared som tävlingens ledning och alla sponsorer.

Förstapris är en golfresa till Polen, som Daniel och pappa Kjell naturligtvis ska ta tillsammans, när de kan komma iväg vet de dock inte ännu.

– Vi är självklart nöjda med ett så fint pris som en resa, det är få gånger det rör sig om så höga vinster, säger Daniel Lagernäs.