Guiden

Ulricehamn Artikeln publicerades
Delta i en guidad tur i Timmele miniby på lördag.
Foto: Arkiv
Delta i en guidad tur i Timmele miniby på lördag.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Ulricehamn.

SOMMARSKOJ ”BY THE BEACH”

Aktiviteter: Personal och feriearbetare från Ungas fritid och Ungdomens hus flyttar verksamheten till Sturebadet/Ulricaparken i sommar. Vi några tillfällen finns de även i Rånnaväg och Dalum. Ledarledda aktiviteter i parken, i vattnet och även en container fylld med leksaker och tillbehör att låna. Varje fredag tänds grillen.

Sturebadet/Ulricaparken i Ulricehamn tisdag–torsdag kl 14–21, fredag kl 14–22. Rånnavägssjöns badplats tisdagar kl 11–16. Flatabadet i Dalum tisdagar kl 14–20.

 

MUSIK I SOMMARKVÄLL

Musik: I Tvärreds kyrka bjuds en varierad musikkväll med Agnes Sörensen (sång, piano), Frans Öberg (trumpet) och Monica Johansson (sång, piano).

Tvärreds kyrka onsdag 26 juni kl 19.

 

MOTORLÖRDAG PÅ TORGET

Motorpärlor: Rulla in på torget med ditt fina, coola, snygga fordon. Eller bara gå dit och titta på andras fordon.

Stora torget i Ulricehamn lördag 29 juni kl 9–13.

 

TIMMELE MINIBY

Visning: På lördag kan man delta i en guidad visning av Timmele miniby (nära kyrkan) kl 14. Efter visningen är det våffelkafé kl 15–17 i Timmele hembygdsgård/Gästgivaregården.

Timmele Miniby och Gästgivaregården i Timmele lördag 29 juni kl 14–17.

 

GAMMALDANS PÅ ÅRÅS KVARN

Dans: Ta en svängom på dansbanan på Årås kvarn, omgiven av naturen. Eva & Ingvar spelar till gammaldansen. Entréavgift, fika kan köpas.

Årås kvarn i Kölingared söndag 30 juni kl 18–22.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.