Guiden

Ulricehamn Artikeln publicerades
SM i beachhandboll återkommer till Ulricehamn i helgen.
Foto: Johan Rydén/Arkiv
SM i beachhandboll återkommer till Ulricehamn i helgen.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Ulricehamn.

PRATA OM TRO PÅ BAR PREGO

Religion: Svenska kyrkan i Ulricehamn ordnar ett samtal om tro och liv och utlokaliserar sig till Bar Prego. Ingen föranmälan, bara kom. Var och en köper sin egen fika.

Bar Prego i Ulricehamn torsdag 13 juni kl 17.

 

SM I BEACHHANDBOLL

Handboll: Hamnområdet i Ulricehamn bli arena för Svenska mästerskapen i beachhandboll. Aktiva spelare kommer till staden och gör upp om medaljerna. En av parkeringarna vid sjön täcks med fin sand och blir handbollsplaner. Det blir även kringaktiviteter i form av marknadsstånd, hoppborg med mera. Handbollsföreningen KFUM har kiosk på området. På kvällen har melodifestivalartisten Hanna Ferm show på Restaurang Sture (separata biljetter via Tickster).

Hamnområdet vid Åsunden i Ulricehamn lördag–söndag 15–16 juni.

 

FYNDA PÅ BORDSLOPPIS

Loppis: Handla på en bordsloppis till förmån för diakonin i Ulricehamn.

Församlingsgården i Ulricehamn lördag 15 juni kl 10.

 

VÅFFELKAFÉ

Fika: Timmele hembygdsgård ordnar våffelkafé. Sittplatser finns både ute och inne. Passa även på att gå en trappa upp och titta på museiföremålen eller gå ut och njut av dofterna i Örtagården.

Timmele hembygdsgård/Gästgivargården lördag 15 juni kl 15–17.30.

 

SÖNDAGSKAFÉ PÅ ÅRÅS KVARN

Kafé: Varje söndag 16 juni–28 juli har kaféet på Årås kvarn öppet. Även handelsboden är öppen med lokala hantverk och godsaker. Och varför inte kombinera fikastunden med en vandring på Vildmarksleden?

Årås kvarn i Kölingared söndag 16 juni kl 13–17.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.