Guiden

Ulricehamn Artikeln publicerades
Kitty Mårtenssons fotokonst visas på Galleri SM Art från och med lördag den 20 april.
Foto: Kitty Mårtensson
Kitty Mårtenssons fotokonst visas på Galleri SM Art från och med lördag den 20 april.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Ulricehamn.

LÄR DIG PROGRAMMERA

Datorer: Lär dig programmera med Navet. Från 10 år och uppåt. Föranmälan till stadsbiblioteket.

Ulricehamns stadsbibliotek måndag 15 april kl 10-12.

 

BERÄTTARKAFÉ

Berättelser: Nu är det dags för det fjärde av fem berättarkaféer på stadsbiblioteket. Träffas och ta del av andras historier och dela med dig av barndomsberättelser, lokala vandringssägner, sagor, kära minnen eller rent hittepå. Fri entré, fika finns.

Ulricehamns stadsbibliotek tisdag 16 april kl 18.30–19-30.

 

TRIVSELDANS

Dans: Ta en svängom till DeFenders på ”Trädgården”. Fika ingår i entréavgiften.

Trädgården (Storgatan 38) i Ulricehamn torsdag 18 april kl 17–20.30.

 

BIBBLANS VERKSTAD

Pyssel: Stadsbiblioteket ordnar pyssel för alla påsklovslediga och pysselsugna barn och unga. Skapa med olika slags material på temat påsk. Ingen föranmälan eller avgift.

Ulricehamns stadsbibliotek onsdag 17 april kl 13–15.

 

UTSTÄLLNINGAR

Konst: På lördag den 20 april öppnar Kitty Mårtenssons fotoutställning på Galleri SM Art. Den pågår till och med den 28 april. På söndag den 21 april är det sista dagen för utställningen Kollegor där Birgitta Jonsson, Maria Hindström och Eva Martinsson visar konstverk i färg, textil och lera.

Galleri SM Art (Storgatan 33) i Ulricehamn, öppet torsdag–fredag kl 16–18, lördag–söndag kl 12–15. Rådhuset i Ulricehamn, öppet onsdag kl 15-18, fredag–söndag kl 12-15.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.