Guiden

Ulricehamn Artikeln publicerades
Chris Kläfford uppträder på Näringslivets galadag på fredag.
Foto: Matilda Elfgaard/Smålandsposten
Chris Kläfford uppträder på Näringslivets galadag på fredag.

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Ulricehamn.

BERÄTTARKAFÉ

Berättelser: Dags för den tredje av bibliotekets fem berättarkvällar, som hålls en tisdag i månaden under våren. Lyssna till andras berättelser eller dela med dig av barndomsberättelser, lokala vandringssägner, sagor, köra minnen eller rent ”hittepå”. Fri entré, fika finns.

Ulricehamns stadsbibliotek tisdag 19 mars kl 18.30–19.30.

 

FRITID FÖR ALLA

Mässa: Ulricehamns kommun ordnar en mässa som ska uppmärksamma allas rätt till en bra fritid oavsett funktionsvariation, hylla mångfalden och lyfta fram våra unika förutsättningar. Kommunen, föreningar och andra visar upp möjligheter till fritidsaktiviteter för alla.

Sim- och sporthallen i Ulricehamn torsdag 21 mars kl 17–20.

 

NÄRINGSLIVETS GALADAG

Gala: Företagarna Ulricehamn och Näringsliv Ulricehamn AB (Nuab) har utökat sin näringslivsgala med aktiviteter även på dagtid och gjort en galadag. Under dagen föreläser Tina Thörner och Alexander Bard. Jessica Barck är moderator. Det pågår även en mässa i ”Business to business area”. På kvällen är Rickard Skoglund konferencier och Chris Kläfford uppträder. Det blir prisutdelning till bland annat årets företagare innan kvällen avslutas med en show med Skoglund entertainment. Biljetter till dag eller kväll köps via www.galadagen.se

”Tegelbruket” (Dalgatan 8) i Ulricehamn fredag 22 mars kl 11.30–16.30 och kl 19.00–sent.

 

UTSTÄLLNING - DRAW THE LINE

Konst: Den serietecknade utställningen Draw the Line, som invigdes på kvinnodagen den 8 mars, med berättelser på temat £metoo finns kvar på biblioteket till och med den 30 mars.

Ulricehamns stadsbibliotek, bibliotekets öppettider.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.