Dags för danstorsdag och fotbollsfredag

Ulricehamn Artikeln publicerades
Foto: Claes Jonasson

Ulricehamns kommun har fått statligt stöd till fritidsverksamhet. Nu används aktivitetspengarna till dans på torsdagskvällar och fotboll på fredagskvällar. Premiären är i kväll.

Stödet från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är till för att utveckla öppen fritidsverksamhet. I Ulricehamn gäller det fritidsgården Forum och Ungdomens hus. Syftet är att öka tillgänglighet och öppettider, nå nya målgrupper samt utveckla verksamheten.

Danstorsdagar och fotbollsfredagar ordnas för alla ungdomar 13–20 år. Dansen leds av Buggie och U-dance torsdagar 22 november–20 december klockan 19–21 i Stenbocksskolans lilla gymnastiksal. Fotbollen leds av Forums fritidsledare och pågår fredagar 30 november–28 december klockan 20–21.30 i Stenbockshallen.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.